Marketing Webstore Casa Comodo

Teksten, foto’s, zoekmachineoptimalisatie voor webshop

Voor Casa Comodo verzorgen wij de complete marketing. Casa Comodo is een webstore met exclusief linnen beddengoed, tafelkleden en schorten. Sleep, Cook & Eat in Style. Voor Casa Comodo hebben wij alle teksten geschreven. Zoekmachine geoptimaliseerd natuurlijk. Teksten voor de producten, informatiepagina’s, landing pages maar ook de URL-structuur, zoekwoordenanalyses, snippets, beeld- en pagina optimalisatie e.d.
Al deze gegevens hebben wij ingevoerd in het CMS systeem waar Casa Comodo mee werkt.

Social Media campagnes

Daarnaast verzorgen wij de social media (advertentie-)campagnes op Instagram en Facebook, nieuwsbrieven via Mailchimp, product- en life style fotografie. Plus de public relations wat onder andere geleid heeft tot publicaties in LINDA. en Wonen Landelijke Stijl.

Conversie

Meten is weten. Om de resultaten van alle communicatie inspanningen te kunnen meten, houden wij alle statistieken bij en evalueren de verschillende campagnes in Google Analytics, Instagram en Facebook. Welke campagnes leveren de meeste bezoekers op en leiden tot daadwerkelijke bestellingen? Want dat is toch waar het uiteindelijk om draait.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *