Websites bouwen

Websites bouwen

U wilt graag een nieuwe website?

Maar u weet niet precies hoe u dit wilt aanpakken?
Het inhoud geven en bouwen van een website doen wij samen met u. We beginnen met een inventarisatie. Wat wilt u, wie wilt u bereiken? Wat is de boodschap die u wilt uitdragen? Op welke manier kunnen wij deze boodschap helder communiceren aan uw doelgroep?
Op basis hiervan maken wij een website structuur onderverdeeld in o.a. verschillende pagina’s, (sub-)categorieën, landing pages en contactformulieren. Dit is de basis en het uitgangspunt voor uw website. Na uw goedkeuring gaan we de (zoekmachine geoptimaliseerde) teksten schrijven en de website ontwerpen en bouwen. Beeldmateriaal wordt geoptimaliseerd, overige seo gegeven worden geschreven en ingevoerd. Tussentijds overleg zorgt ervoor dat we op een efficiënte manier een website voor u bouwen. Wij nemen uw werk uit handen, u bent betrokken bij de ontwikkeling van uw nieuwe website terwijl u zich bezig houdt met uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Nieuwe Website in wordpress

Wij bouwen de websites in WordPress. Dit platform biedt vele mogelijkheden zoals verschillende taalversies, e-commerce activiteiten, blogs en landing pages.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

projects