Tekstschrijven voor online & print

Tekstschrijven voor online & print

Vervoort Communicatie schrijft multifunctionele teksten voor uw communicatie-uitingen. Tekstschrijven voor gedrukte media en tekstschrijven voor online media is niet hetzelfde.
Wij doen beide, wij zijn tekstschrijvers en webschrijvers. Een tekstschrijver voor bijvoorbeeld brochures, advertenties en gedrukte nieuwsbrieven. En een webschrijver voor zoekmachine geoptimaliseerde teksten en foto’s voor uw websites, digitale nieuwsbrieven en online campagnes.
Door hier duidelijk een onderscheid in te maken en daarbij de doelgroep nooit uit het oog te verliezen, heeft u altijd een tekst die past bij uw lezer (doelgroep) en het communicatiemiddel. U heeft al een website maar u wilt graag dat de tekst ook voor de zoekmachines optimaal is, dan kunnen wij per pagina de tekst voor u redigeren, de foto’s optimaliseren en de overig seo-gegevens optimaliseren zoals de titels, metaomschrijvingen en de linkstructuur. Naast het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten, kunnen wij uw website optimaliseren voor de zoekmachines zodat u een hogere positie krijgt in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

projects

Flevo Solar Wash - optimalisatie website teksten - Vervoort Communicatie

flevo solar wash