Communicatieadvies en uitvoering

Communicatieadvies en uitvoering

Uw bedrijf zichtbaar maken en houden

Helder communicatieadvies om uw doelgroep te bereiken en interactie creëren om zo uw bedrijfsdoelstelling te verwezenlijken! Dat is wat Vervoort Communicatie u kan bieden. Communicatie levert een belangrijke bijdrage om dit doel te bereiken. Wilt u dit (opnieuw) handen en voeten geven?

Communicatieadvies

Vervoort Communicatie kan u hierin adviseren en ondersteunen! Voor een goed communicatieadvies gaan we terug naar de basis. Waar staat u als bedrijf voor, sluit uw dienstverlening en/of productenaanbod aan bij de wens van uw doelgroep? Communiceert u dit ook op de juiste manier? Communiceert u dit ook naar de juiste doelgroep? Als we antwoorden hebben op al deze en nog meer vragen, dan maken we voor u een helder communicatieplan. Een plan waarmee u ook daadwerkelijk aan de slag kunt gaan. Ook de praktische uitwerking van dit communicatieplan kan door Vervoort Communicatie uitgevoerd worden. Ons dienstenaanbod is zeer breed, het is aan u van welke diensten u gebruik wilt maken!

Onze werkwijze

Het is heel simpel: de keuze is aan de klant. Op uur-, project- of detacheringsbasis. De klant heeft de keuze in de dienstverlening die het beste bij de opdracht past. Voor alle vormen geldt, dat een project op voorhand inzichtelijk gemaakt wordt zodat de uit te voeren werkzaamheden maar ook de kosten voor alle partijen helder zijn.
U kunt bij ons terecht voor uw: communicatiestrategie, internetstrategie, teksten voor uw nieuwsbrief en website, zoekmachine optimalisatie van uw online uitingen, persberichten, evenementen organiseren, social media campagnes, productintroducties, re-brandingsvraagstukken en verandertrajecten, beursdeelname organiseren en nog veel meer…

PROJECTS

Communicatieadvies, tekstschrijven voor De Jong's Liften - Vervoort Communciatie

De Jong's liften

linnen dekbedovertrek Vintage Rose - Casa Comodo

Marketing Casa Comodo